Informatiebijeenkomst voor zorgaanbieders terugkijken

02-07-2024  |  Op 27 mei 2024 organiseerde het Shared Service Center Data Governance (SSC-DG) een informatiebijeenkomst over de wetswijziging Wkkgz en de (verwachte) impact hiervan op zorgaanbieders. Dit deden we samen met het ministerie van VWS, de NVZ, de NFU en ZKN. Er was veel animo: bijna 300 deelnemers meldden zich aan. Heeft u de bijeenkomst gemist of wilt u deze nogmaals bekijken, dan kan dat hier. De sheets vindt u op deze pagina

Informatiesessie in uw zorginstelling

Wilt u het verhaal met een grotere groep collega’s delen? Wij komen graag langs voor een informatiesessie in uw zorginstelling, waarbij u uiteraard ook uw vragen kunt stellen. Voor het inplannen van een afspraak mailt u naar info@ssc-dg.nl.

Heeft u vragen n.a.v. de bijeenkomst?

Neem dan contact met ons op via info@ssc-dg.nl of 030 899 03 11.