Nog 5 plekken beschikbaar in toetsingsronde 8

08-07-2024  |  Er is nog plaats voor 5 kwaliteitsregistraties in toetsingsronde 8. Hieronder vertellen we u graag hoe u zich kunt aanmelden. De kwaliteitsregistraties die zich als eerste aanmelden, doen mee aan ronde 8.

Wanneer wij meer dan 5 aanmeldingen voor toetsingsronde 8 ontvangen, dan gaan de overige aanmeldingen mee in de procedure voor toetsingsronde 9. Melden zich voor toetsingsronde 9 in totaal meer dan 10 registraties aan, dan vindt er een loting plaats.

Aanmelden

Om uw kwaliteitsregistratie alsnog aan te melden voor toetsingsronde 8, mailt u het ingevulde aanmeldtemplate naar info@ssc-dg.nl.

De eerste 5 aanmeldingen ontvangen een aanmeldnummer en krijgen toegang tot de beveiligde Teamsomgeving voor de toetsing. Hierna dient u uw aanvraag compleet te maken. De volledige aanvraag (aanvraagformulier en bewijsstukken) dient uiterlijk op vrijdag 20 september 2024 te worden ingediend.

Behoort u niet tot de eerste 5 aanmeldingen, dan ontvangt u hierover ook bericht. 

Planning/deadlines

De planning en deadlines voor toetsingsronde 8 vindt u op deze pagina onder Aanvraag- en toetsingsproces > Planning toetsing IGC & DGC. Er is ook een planningsoverzicht specifiek voor toetsingsronde 8.

Heeft u nog vragen?

Neem dan contact op via ons contactformulier.