Aanmelden voor toetsingsronde 8 tussen 1 en 5 juli 2024

24-06-2024  |  Tussen maandag 1 juli en vrijdag 5 juli 2024 kunt u zich aanmelden voor toetsingsronde 8. Dit doet u door het ingevulde aanmeldtemplate in deze periode te mailen naar info@ssc-dg.nl Er is in deze ronde plaats voor 10 kwaliteitsregistraties. 

Op basis van loting wordt bepaald welke van de aangemelde kwaliteitsregistraties in deze ronde worden getoetst. Na de loting ontvangt de registratiehouder per kwaliteitsregistratie een aanmeldnummer en aanvullende informatie over de bijbehorende vervolgstappen en tijdslijnen.

Bent u van plan uw kwaliteitsregistratie(s) aan te melden, zet de aanmeldperiode dan in uw agenda en bereid het aanmeldtemplate alvast voor. In het aanmeldtemplate geeft u ook aan wie er toegang moeten krijgen tot de beveiligde Teamsomgeving.

De volledige aanvraag (aanvraagformulier en bewijsstukken) dient uiterlijk op vrijdag 20 september 2024 te zijn ingediend. Meer informatie over de aanmeldperiode en het volledige aanvraagproces vindt u op deze pagina.

Planning/deadlines

De planning en deadlines voor toetsingsronde 8 vindt u op deze pagina onder Aanvraag- en toetsingsproces > Planning toetsing IGC & DGC. Er is ook een planningsoverzicht specifiek voor toetsingsronde 8.