Aanmeldperiode toetsingsronde 7

15-04-2024  | De aanmeldperiode voor toetsingsronde 7 is geopend vanaf maandag 29 april en sluit op vrijdag 3 mei 2024. Per toetsingsronde is plaats voor 10 kwaliteitsregistraties. Na de loting ontvangt de registratiehouder van elke ingelote kwaliteitsregistratie een aanmeldnummer en aanvullende informatie over de bijbehorende vervolgstappen en tijdslijnen. Vervolgens kan de registratiehouder via het aanmeldtemplate aangeven wie er toegang moeten krijgen tot de beveiligde Teamsomgeving met alle documenten die voor de toetsing van belang zijn.

Bent u voornemens uw kwaliteitsregistratie aan te melden, zet bovengenoemde data dan vast in uw agenda en bereid eventueel benodigde documenten alvast voor. U kunt uw kwaliteitsregistratie aanmelden door het aanmeldtemplate in te vullen en te mailen naar info@ssc-dg.nl. De volledige aanvraag (aanvraagformulier + bewijsstukken) dient uiterlijk op vrijdag 21 juni 2024 te zijn ingediend. 

Aanmelden en loting voor slechts één toetsingsronde

Voor elke volgende toetsingsronde zal de aanmeldperiode opnieuw worden geopend. Dit betekent dat de aanmeldperiode van toepassing is op elke afzonderlijke toetsingsronde. In de aanmeldperiode van toetsingsronde 7 maken 10 nieuwe kwaliteitsregistraties kans om ingeloot te worden voor toetsing.

Aanvraagproces

Meer informatie over het aanvraagproces vindt u op deze pagina. 

Planning/deadlines

Meer informatie over de planning en deadlines voor toetsingsronde 7 vindt u op deze pagina onder ‘Aanvraag- en toetsingsproces’ > ‘Planning toetsing IGC & DGC’. Of zie het volgende planningsoverzicht specifiek voor toetsingsronde 7: Planning toetsingsronde 7.