Nog 1 plek beschikbaar in toetsingsronde 6

*De plek is inmiddels vergeven. Er is geen mogelijkheid meer om een kwaliteitsregistratie aan te melden voor toetsingsronde 6. 

 

04-03-2024  |We hebben vorige week 9 aanmeldingen ontvangen voor toetsingsronde 6. Dit betekent dat er nog plek is voor één kwaliteitsregistratie in deze ronde. Hieronder leest u hoe u zich kunt aanmelden. De aanmelding die wij als eerste ontvangen, doet mee aan toetsingsronde 6.

Ontvangen wij meer dan 1 aanmelding voor toetsingsronde 6, dan worden de overige aanmeldingen meegenomen in de procedure voor toetsingsronde 7. Melden zich voor toetsingsronde 7 in totaal meer dan 10 registraties aan, dan vindt er een loting plaats.

Aanmelden

Om uw kwaliteitsregistratie alsnog aan te melden voor toetsingsronde 6, dient u het aanmeldtemplate in te vullen en te mailen naar info@ssc-dg.nl. Vervolgens ontvangt u uw aanmeldnummer en krijgt u toegang tot de beveiligde Teamsomgeving voor de toetsing. In deze omgeving kunt u het aanvraagformulier invullen en alle bijbehorende bewijsstukken voor de toetsing uploaden. De volledige aanvraag dient uiterlijk op vrijdag 19 april 2024 te worden ingediend. Bent u niet de eerste aanmelding, dan ontvangt u hierover ook bericht. 

Heeft u vragen? Neem dan contact op via ons contactformulier.