Wijziging planning toetsing tijdens zomer- en kerstvakanties 

16-01-2024  | In 2023 zijn verschillende registratiehouders, maar ook de secretariaten van IGC en DGC geconfronteerd met deadlines ín of kort na een vakantie. Omdat dit leidt tot onwenselijke tijdsdruk hebben de commissies gekeken naar de mogelijkheden om in 2024 meer rekening te houden met vakantieperiodes. De commissies hebben besloten om tijdens de zomer- (van week 30 tot en met week 33 in 2024) en kerstvakanties (van week 52 van 2024 tot en met week 1 van 2025) de toetsing stil te leggen. Het genomen besluit heeft gevolgen voor de planning van toetsingsronde 4 en alle daaropvolgende toetsingsrondes. Op de pagina ‘Documenten’ vindt u een overzicht van de nieuwe planning met vakantie onderbrekingen.  

Mocht u naar aanleiding van dit bericht een vraag hebben, neem dan contact met ons op via ons contactformulier.