Extra mogelijkheid voor aanmelding toetsingsronde 5 

08-01-2024  | Dinsdag 2 januari j.l. verliep de oorspronkelijke deadline van de aanmeldperiode voor toetsingsronde 5. Aangezien er nog beschikbare plekken zijn, bieden wij u graag nog een gelegenheid om deel te nemen aan deze toetsingsronde. Door hiervan gebruik te maken, krijgt u nog vóór het einde van 2024 advies van de commissies en bent u op tijd voor de wetswijziging die waarschijnlijk in januari 2025 van kracht gaat. Wanneer de wet gewijzigd is mogen alleen kwaliteitsregistraties die ingeschreven zijn in het register van Zorginstituut nog (bijzondere) persoonsgegevens verwerken. Ook voor het verkrijgen van centrale financiering is opname in het register noodzakelijk.   

Aanmelden

Om uw kwaliteitsregistratie alsnog aan te melden voor toetsingsronde 5, dient u het aanmeldtemplate in te vullen en te mailen naar info@ssc-dg.nl. Vervolgens ontvangt u uw aanmeldnummer en krijgt u toegang tot de beveiligde Teamsomgeving voor de toetsing. In deze omgeving kan u het aanvraagformulier invullen en alle bijbehorende bewijsstukken voor de toetsing uploaden. Deze volledige aanvraag dient uiterlijk op vrijdag 16 februari 2024 te worden ingediend. 

Wij willen u erop wijzen dat toetsingsronde 5 de laatste ronde is die vóór 1 januari 2025 tot een definitief advies leidt. Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen via ons contactformulier