Save the date – Informatiesessie data governance & toetsing kwaliteitsregistraties 30 januari a.s.

14-12-2023  | Op 30 januari a.s. organiseren wij wederom een informatiesessie over data governance en het aanvraagproces voor opname in het landelijk register voor kwaliteitsregistraties.

Sinds de start van het toetsingsproces een half jaar geleden, is er veel gebeurd. Tijd dus voor een update. Intussen lopen er vier toetsingsronden. Hieruit hebben we vragen van registratiehouders geïnventariseerd en zoveel mogelijk beantwoord o.a. op onze websites. Voor een prettige informatieoverdracht vinden we het belangrijk ook live contactmomenten te faciliteren. We ontmoeten u daarom graag op 30 januari van 13.00-15.00 uur in Zeist of van 19.00-21.00 uur online tijdens ons webinar.

We zullen die dag toelichten welke impact de wetswijziging Wkkgz heeft op het gezamenlijke aanvraag- en toetsingsproces. Daarnaast bieden we handvatten waarmee u zich vroegtijdig kunt voorbereiden op uw definitieve aanvraag bij het Zorginstituut en daarmee de financiering van ZN.

Organisatie

Deze informatiesessie wordt verzorgd door de landelijke organisaties die een rol spelen in het toetsingsproces om opgenomen te worden in het landelijk register voor kwaliteitsregistraties. Dat zijn VWS,  de Inhouds-governancecommissie (IGC), de Data-governancecommissie (DGC), Zorginstituut Nederland (ZIN) en Zorgverzekeraars Nederland (ZN). Kijk voor meer informatie ook eens op onze gezamenlijke website.

Meer informatie over het programma en wijze van aanmelden volgt komende week.

We zien uit naar uw komst op 30 januari a.s.!
Markeert u deze datum vast in uw agenda?