Inschrijving nieuwsbrief SSC-DG

01-06-2023  |  Helaas hebben wij vernomen dat een aantal personen onze nieuwsbrief nog niet heeft ontvangen doordat de inschrijving niet goed is afgerond. We hebben contact met hen opgenomen en aangegeven hoe zij zich op de juiste manier kunnen inschrijven voor de nieuwsbrief.

Om uzelf aan te melden voor de nieuwsbrief dient u de volgende stappen te doorlopen:

  • Scrol naar beneden op deze website om u in te schrijven voor de nieuwsbrief en vul uw gegevens in. Daarnaast dient u akkoord te gaan met de privacyverklaring en op de knop ‘Aanmelden’ te klikken.
  • Bevestig uw inschrijving door op de link te klikken in de bevestigingsmail die naar u verzonden is. Controleer uw inbox of spambox voor deze mail.
    Tip: Is de link niet klikbaar in uw spambox? Verplaats de e-mail dan naar uw inbox of geef aan dat het bericht niet ongewenst is.

Uw inschrijving is pas definitief als u op de link in de bevestigingsmail heeft geklikt, de webpagina opent en daar de inschrijving bevestigt.  

Wilt u er zeker van zijn dat u zich correct heeft ingeschreven voor de nieuwsbrief of heeft u vragen over het inschrijfproces? Neem dan gerust contact met ons op.