Informatiebijeenkomst toetsingsproces 19 april 2023 (digitaal)

06-04-2023  |  De afgelopen periode hebben de IGC, de DGC en het SSC-DG, in afstemming met andere betrokken partijen, het toetsingsproces voor kwaliteitsregistraties verder vormgegeven. Op onze website wordt volgende week meer informatie gepubliceerd over het definitieve toetsingsproces, de aanmeldprocedure en de openingsdatum voor toetsing.

Op woensdag 19 april, van 17.00 tot 18.30 uur, organiseren de secretarissen van de IGC en DGC samen met het SSC-DG een online informatiebijeenkomst waarin het toetsingsproces en de aanmeldprocedure verder worden toegelicht. Zorginstituut Nederland en Zorgverzekeraars Nederland zijn uitgenodigd om hun rol binnen de landelijke governance op kwaliteitsregistraties toe te lichten.

Programma

  • Welkom
  • Aanvraagproces IGC/DGC
  • Toetsingsproces IGC/DGC
  • Rol Zorginstituut Nederland
  • Rol Zorgverzekeraars Nederland 

Tijdens de bijeenkomst zal er voldoende gelegenheid zijn om vragen te stellen.

Aanmelden

U meldt zich aan door een e-mail te sturen naar info@ssc-dg.nl. U ontvangt binnen enkele werkdagen een bevestiging van uw aanmelding en de deelnamelink voor de informatiebijeenkomst.

Uw vragen vooraf inzenden

Mocht u voorafgaand aan de informatiebijeenkomst vragen hebben voor de IGC, de DGC, Zorginstituut Nederland en/of Zorgverzekeraars Nederland, dan verzoeken wij u om deze vragen samen met uw aanmelding mee te sturen. Deze zullen dan tijdens de informatiebijeenkomst worden behandeld.

Graag tot ziens op woensdag 19 april!

PS: Mocht u niet aanwezig kunnen zijn bij de online bijeenkomst dan kunt u de opname later terugkijken via onze website.